На смартфони Honor повернуться сервіси Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Honor планує відновити випуск смартфонів з сервісами Google. Черговий пристрій з цими сервісами з’явиться в 2021 році.

Джерела стверджують, що це стало можливо після відділення бренду Honor від Huawei. Китайська компанія продала а його інвесторам, які заради цієї угоди об’єдналися в консорціум Shenzhen Zhixin New Information Technology. Сума угоди склала приблизно 15 мільярдів доларів США, частка 15% в Honor дісталося компанії Digital China, стільки ж поділили між собою три інвесткомпанії, які підтримує уряд Шеньчженя, решта у незалежних інвесторів.

З 15 січня на сайті Huawei перестали відображатися смартфони Honor. Вони представлені на окремому сайті Honor, але їм поки як і раніше керують компанії, пов’язані з Huawei.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, незабаром Honor випустить чотири модифікації флагмана Honor V40 і всі вони будуть оснащені процесорами різних виробників. У базовій моделі Honor V40 буде застосовуватися процесор Dimensity 1000+ від MediaTek, в Honor V40 Pro поставлять Exynos 1080 від Samsung, Honor V40 Pro + отримає Snapdragon 888 від Qualcomm, а в Honor V40 Commemorative Edition буде застосовуватися Kirin 9000 у Huawei.

З весни 2019 року Huawei знаходиться в чорному списку Міністерства торгівлі, через що американським компаніям заборонено співробітничати з нею. Вона не може закуповувати у них компоненти для смартфонів, а також ліцензувати Android з вбудованими сервісами Google, що ставить під загрозу її бізнес з випуску смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.