Samsung S Pen Pro офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна деталь залишилась непоміченою під час офіційної презентації – компанія Samsung, окрім смартфонів Galaxy S21, презентувала два нові стилуси S Pen, у тому числі стилус S Pen Pro. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G підтримує обидва, але, по факту, ви можете використовувати будь-який старий S Pen (який залишився від якогось з попередніх смартфонів Samsung Galaxy Note). 

Новий Samsung Galaxy S Pen став більшим, оскільки тепер немає потреби встановлювати його всередині тонкого телефона, адже зараз стилус розміщується у спеціальному кейсі. Слід також звернути увагу на те, що це пасивний стилус без акумулятора, тому він не підтримує фішки Bluetooth зі смартфонів Galaxy Note, але завдяки підтримці технології Wacom, Samsung Galaxy S21 Ultra може визначати, коли ви натискаєте на кнопку на стилусі (поки S Pen біля дисплея). 

Новий Samsung Galaxy S Pen Pro ще більший, при цьому підтримує фішки Bluetooth, такі як дистанційну зйомку та контроль музикального плеєра. Базовий S Pen для Samsung Galaxy S Pen коштуватиме 40 доларів, а ціна Samsung Galaxy S Pen Pro на даний момент не повідомлена. Samsung Galaxy S Pen Pro буде підтримувати всі девайси з One UI 3.1, у яких є підтримка S Pen, у тому числі й смартфонів Galaxy Note 10 та Galaxy Note 20, а також планшетів, таких як Galaxy Tab S6 та Galaxy Tab S7. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.