Адміністрація YouTube видалила останнє відео з офіційного аккаунта Трампа

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Адміністрація YouTube видалила останнє відео з офіційного аккаунта чинного президента США Дональда Трампа, побоюючись зростання насильства. Компанія позбавила його можливості публікувати відео та вести трансляції протягом семи днів.

Twitter заблокував 70 тисяч акаунтів шанувальників теорії змови «Після ретельної перевірки і в світлі побоювань з приводу постійно існуючої ймовірності виникнення насильства ми видалили новий контент, завантажений на канал Дональда Трампа, і випустили попередження в зв’язку з порушенням нашої політики щодо контенту , що містить підбурювання до насильства », – цитує заяву Youtube портал Axios. У компанії заявляють, що обмеження може бути продовжено.

Раніше аккаунт Трампа назавжди заблокував Twitter. Після цього блокування піддалася і обліковий запис Трампа в Facebook. YouTube  залишався єдиною  великою платформою, яка заморозила аккаунт Трампа або не заблоковала його повністю. На такому рішенні наполягали правозахисні організації США, передає kommersant.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За що заблоковані акаунти Трампа

Соцмережі блокують акаунти Трампа за схвалення заворушень, які влаштували прихильники чинного президента в будівлі Капітолія 6 січня. В результаті того, що сталося загинуло п’ятеро людей, було затримано понад 50 учасників протесту, порушено не менше 25 кримінальних справ про внутрішній тероризм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.