У відділеннях Укрпошти тепер можна поповнити карту

У національного поштового оператора Укрпошта тепер можна поповнювати свої банківські карти. Скористатися послугою можна буде у більш ніж 3000 відділень, у яких є платіжні термінали. Клієнтам Укрпошти можна буде поповнити карти VISA та Mastercard на суми від 50 до 4999 гривень. Розмір комісії буде складати 1.5 відсотка від розміру поповнення, але не може бути меншим за 10 гривень. Умови нарахування будуть залежати від умов банка-емітента карти. 

Для того, щоб поповнити карту, клієнт повинен назвати оператору у поштовому відділенні суму, на яку планує поповнити, мати при собі відповідну кількість готівки включно з комісією, а також карту, яку планується поповнити. У випадку, якщо карти немає, клієнт може назвати номер карти. Підійде будь-яка карта – безконтактна, з чіпом або з магнітною стрічкою. 

Оператор Укрпошта і в майбутньому планує продовжити покращувати фінансові сервіси. По суті, Укрпошта пропонує використовувати свою інфраструктуру для банківських послуг, чим зменшує час на пошук банка чи термінала, про що заявив заступник генерального директора Укрпошти по розвитку мережі Дмитро Поліщук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.