Новий iPhone 12 Pro Max рекордно подешевшав

Флагманський смартфон від Apple iPhone 12 Pro Max зовсім нещодавно з’явився на прилавках українських ритейлерів, якщо бути точнішим, то в Україні продаж стартував лише тиждень тому – 20 листопада. І, вже зараз на нього є перша суттєва знижка з нагоди всесвітньої акції “Black Friday Sale”. Наголосимо, що знижку зробили всі авторизовані продавці компанії.

Нагадаємо, його офіційна вартість в Україні без знижки становить:

  1. iPhone 12 Pro Max 128 ГБ – 49 999 гривень, зі знижкою 43 999 гривень, отже вартість знизилась на 6 тисяч гривень.
  2. iPhone 12 Pro Max 256 ГБ – 53 999 гривень, зараз же 47 999 гривень, також його вартість опустилась на 6 тисяч гривень.
  3. iPhone 12 Pro Max 512 ГБ – 63 499 гривень, з нагоди “Чорної п’ятниці” його цінник опустився на позначку 55 999 гривень, а отже ця версія подешевшала найбільше на 7 500 тисяч гривень.

Зазначимо, компанія Apple представила новинку 13 жовтня, через всесвітню пандемію коронавірусу анонс пристроїв цього року перенесли. Вся серія включно з найбільшим в історії 6,7 дюймовим iPhone 12 Pro Max отримала нові OLED-панелі з надміцним склом Ceramic Shield, яке краще захищає смартфон від пордряпин, до того ж цьогорічні девайси отримали оновлений корпус в стилі своїх предків – iPhone 4 та iPhone 5.

Головною особливістю флагманської моделі стала підтримка мереж нового покоління  – 5G, сканер доповненої реальності LiDar, запис відео у новому форматі зі звучанням Dolby Vision та чип по 5-нм техпроцесу Apple Bionic-14. Та новий колір корпусу “Navy Blue”.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що найпопулярніший фітнес трекер – Xiaomi Mi Smart Band 5 рекордно впав в ціні в Україні з нагоди знижок в усіх офіційних ритейлерів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.