Xiaomi Mi Smart Band 5 рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила п’яте покоління свого фітнес браслета Xiaomi Mi Smart Band 5 всередині червня поточного року, до України він потрапив в кінці липня.

На старту продажу його цінник становив 1 299 гривень в офіційних продавців компанії. Зараз з нагоди акції “Чорна п’ятниця” його вартість знизилась до 888 гривень, отже його ціна впала на 411 гривень. За такою значною знижкою його можна буде придбати до 30 листопада.

Нагадаємо, фітнес-трекер отримав збільшений AMOLED-дисплей 1,2 дюйми, в нього додали 11 додаткових видів тренувань, безліч нових циферблатів. Крім того, його екран захищений стійкою до подряпин 2.5D панеллю, м’який і міцний ремінець не відчувається на зап’ясті і не заважає вести активний спосіб життя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi Smart Band 5 оснащений високоточним сенсором, який цілодобово стежить за частотою серцевого ритму і оперативно повідомляє про критичні відхилення. Браслет допомагає стежити за фізіологічними циклами жіночого організму. Моніторинг сну дасть можливість оцінити якість відпочинку і позбутися від таких проблем, як безсоння.

Його автономність становить 14 днів. Підзарядити його тепер можна за допомогою магнітної зарядки. Корпус браслета має водозахист 5АТМ, а це значить, що він витримує занурення під воду на глибину до 50 м.

Єдиний його мінус – це відсутність датчика NFC для безконтакної оплати.

Проте в Україні подешевшав і його “старший брат” Xiaomi Mi Smart Band 4 NFC, він надійшов в продажу лише у вересні, на початку продажу він коштував 1 299 гривень, зараз 999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.