Amazon надсилає собачий корм замість PlayStation 5

Весь світ зазнає труднощів з придбанням нової техніки. Що процесори Ryzen 5000 серії, що відеокарти покоління Ampere або Big Navi придбати неможливо через відсутність таких на прилавках. Те ж саме і з новенькою PlayStation 5. Але, як виявилося, простий дефіцит ще не найнеприємніше в цій ситуації.

Жителі Великобританії, які робили попередні замовлення на нову консоль в Amazon вже отримують довгоочікувані посилки з доставкою до дверей. І все нічого, якби не собачий корм і фритюрниця замість ігрової консолі нового покоління.

Дивно, що великий магазин з високою репутацією допускає такі помилки. Засмучені покупці повідомили про проблему в техпідтримку і вже отримують грошові кошти, які вони витратили на покупку PlayStation 5. Але головний підступ не в грошах. Ці люди робили попередні замовлення, а значить, вони першими повинні отримати консолі і не залежати від дефіциту. Але замість настільки очікуваної гри вони отримують електрогриль.

А також постільну білизну і кавомашини.

Мабуть, підприємливі комірники-бандити з Amazon вирішили, що ігрова приставка від Sony ще “сира” і не готова потрапити в руки реальних користувачів, тому поклали в посилки щось більш корисне. А «задоволені» покупці повернули кошти, тільки консолей в продажу вже немає. Корм, фритюрниця і постільна білизна – лихі часи, дивовижні пригоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.