Redmi Note 9 стане найдешевшим смартфоном з камерою 108 МП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модельний ряд Redmi Note 9 пройшов сертифікацію і повинен незабаром бути презентованим у Китаї. Зараз у Мережі з’явилися дані про характеристики моделі та її приблизну ціну. Нагадаємо, що раніше ми дізналися про те, що компанія планує презентувати новий смартфон вже 24 листопада, а вийти на міжнародному ринку він повинен, як Redmi Note 10. 

Вже відомо, що оновлений Redmi Note 9 хоч і буде смартфоном бюджетного цінового сегменту, але повинен отримати флагманський сенсор Samsung ISOCELL HM2 з роздільною здатністю 108 МП оптичного формату 1/1,52 дюйма , розмір пікселя якого складає 0.7 мікрометра. Що цікаво, модель повинна коштувати близько 150-200 доларів, і таким чином він стане найдешевшою моделлю з основною камерою 108 МП. 

Очікується, що старша версія Redmi Note 9 буде оснащена IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. За роботу буде відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 750G, в парі з яким буде 8 ГБ оперативної пам’яті. Очікується підтримка швидкої зарядки потужністю 33W, об’єм акумулятора на даний момент невідомий. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.