Kyivstar відчутно розширив покриття своєї 4G-мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший за величиною мобільний оператор України Kyivstar заявив, що покриття Мережі було розширене у Дніпропетровській та Харківській областях. Зв’язок став доступним у Беляївці, Волоховому Яру, Губарівці, Дворичній, Сахновщині, Старовірці, Василівці, Водяному, Златоустівці, Миролюбівці, Новокалинівці, Новоолександрівську та Павлопіллі. 

Загалом покриття 4G тепер доступно у 235 нових населених пунктах, загальна кількість жителів яких складає 72 тисяч людей. Для покращення зв’язку було встановлено 27 базових станцій, які працюють на частоті LTE900. Загальна кількість станцій складає понад 38 тисячі.

Очікується, що українським мобільним операторам вдалося досягти розвитку технологій LTE у віддалених населених пунктах завдяки обміну радіочастот у діапазоні 900 МГц. Завдяки цьому забезпечується максимальний радіус дії 4G, але доступні й діапазони 1800 МГц та 2600 МГц. З початку року Kyivstar вдалося підключити близько 6000 тисяч населених пунктів до 4G LTE. Протягом двох наступних років 4G LTE буде доступним для понад 90 відсотків українців. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.