Київстар запускає послугу eSIM

Тепер абоненти усіх мобільних операторів можуть скористатись eSIM від Київстар. Послуга надається без додаткової плати та включена в ряд припейд-тарифів «Спілкування без меж», «Розваги без меж», «Відео без меж». eSIM можна підключити на сайті shop.kyivstar.ua або замінити самостійно в додатку «Мій Київстар»

Що відомо?

eSIM– це вбудована в смартфон чи інший девайс SIM картка. Технологія eSIM дозволяє підключити  на один електронний чіп в середньому до 5 різних номерів в залежності від моделі девайсу і переключатись між ними, без заміни основної SIM-картки.

Окрім цього, eSIM має вищий ступінь захисту: смартфон захищений від пошкодження, оскільки немає потреби постійно змінювати SIM-картку; у разі крадіжки телефона– eSIM не можна викинути, отже, вірогідність знайти телефон зростає.

Технологія eSIM набуває популярності, і попит на неї зростатиме. Наприклад, за останній рік кількість смартфонів у мережі Київстар, що підтримують eSIM, збільшилася на 160%.

Як скористатись послугою?

Активувати послугу можна двома способами: якщо користувач є абонентом Київстар– достатньо замінити свою звичайну SIM на eSIM профіль у додатку«Мій Київстар», без додаткових сканувань QR. Номер абонента залишиться тим самим. Якщо ж потрібно підключити новий номер, то в інтернет-магазині Київстар потрібно обрати та оплатити один із тарифів з eSIM: «Спілкування без меж», «Розваги без меж», «Відео без меж».

Детальна інструкція щодо підключення знаходиться за посиланням.

Наразі поcлуга доступна абонентам передоплати, проте в перспективі її функціоналом зможуть користуватися бізнес-клієнти й абоненти контрактної форми обслуговування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.