З’явилося фото материнської плати iPhone 12 Pro Max, яке розкрило ємність батареї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційні старт продажу моделі iPhone 12 Pro Max повинен розпочатись цієї п’ятниці у світі, однак вже зараз ті, хто отримав цей девайс, почав вивчати нутрощі пристрою.

Все це викладається в мережу і навіть за цими даними можна зробити деякі висновки щодо апарату. Так, материнська плата iPhone 12 Pro Max розташувалася в іншій частині корпусу. Пояснюється це тим, що модуль камери став трохи більшим. А ось сама плата стала трохи коротшою.

Що стосується акумулятора, то тут ми бачимо L-подібний елемент, ємність якого становить 3 687 мАг, що на 7% менше, ніж в попередньому поколінні. Так, це трохи більше, але навряд чи це може якось відбитися на автономності пристрою, тим більше, що в надрах встановлений чіпсет, заснований на 5-нм технології з можливістю розумного перемикання між режимами 4G і 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак не варто забувати, що діагональ дисплея значно збільшилася, а значить, і автономність смартфона трохи постраждає. Щоправда наскільки, поки невідомо, адже подібні тести ще не проводилися. Якщо говорити про оптичну складову, то три основних модуля залишились на основній платі. А ось лазерний далекомір довелося встановлювати окремо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.