Discovery спільно з Megogo запустить в Україні стрімінговий сервіс Discovery+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Discovery завдяки стратегічному партнерству з Megogo незабаром запустить в 13 країнах Східної Європи і Азії стрімінговий розважальний сервіс Discovery+. З грудня 2020 він буде доступний клієнтам Megogo в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизії і Казахстані.

Discovery+ пропонуватиме документальні, розважальні та спортивні телешоу виробництва компанії Discovery. Таким чином глядачі зможуть отримати доступ до шоу від брендів Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID, Discovery Science, Food Network, Travel Channel і Eurosport.

Передплатникам Megogo будуть доступні тисячі годин VOD (video-on-demand) і безліч спортивного топ-контенту на Eurosport 1 HD і Eurosport 2 HD. Програми VOD будуть охоплювати ключові передачі документальної і розважальної бібліотеки бренду, таких як «Золота лихоманка», «Махінатори», «ВЕЛИКЕ і Річард Хаммонд», «Джо Екзотик: тигри, брехня і таємниці», «Хто вбив Джеффрі Епштейна» і т. д.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в зазначених країнах глядачі вперше побачать преміальний документальний контент Discovery в форматі 4K. А любителі спорту отримають ще більше матчів і оглядів спортивних подій Eurosport, зокрема «Ролан Гаррос», Відкритий чемпіонат Австралії, Олімпійські ігри і т.п.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.