Samsung Galaxy Tab Active 3 презентовано на ринку Європи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung почала продавати на європейському ринку новий планшет Galaxy Tab Active 3, який відчутно відрізняється від iPad виробництва Apple, який, у свою чергу, вважають “еталоном” серед планшетів. Нова модель Samsung у версії Enterprise Edition з 64 ГБ внутрішньої пам’яті почала продаватися в Німеччині за ціною 477 євро. 

Нагадаємо, що Samsung Galaxy Tab Active 3 є захищеним планшетом, призначеним для роботи при екстремальних умовах. Він захищений за стандартами MIL-STD-810H та IP68. Слід також звернути увагу на те, що планшет можна використовувати в рукавичках завдяки тому, що екран має більшу чутливість, а також змінний акумулятор, об’єм якого складає 5050 мАг. 

Серед інших особливостей варто відмітити дисплей з діагоналлю 8 дюймів та роздільною здатністю 1920 х 1200 пікселів. Модель працює на минулорічному флагманському чіпсеті Samsung Exynos 9810, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті. У планшета є основна камера 13 МП, фронтальна камера 5 МП, модуль NFC, модем Wi-Fi та операційна система Android 10. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.