Vivo Watch офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo презентувала довгоочікуваний смарт-годинник Vivo Watch, який став першим смарт-годинником компанії. Годинник виконаний у преміальному дизайні та має флагманські фішки. Ціна складає 191 долар. Модель буде доступною у варіантах 46 міліметрів та 42 міліметри.

У 46-міліметрової версії буде AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 454 х 454 пікселі та діагоналлю 1.39 дюйма, а 42-міліметрової – AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 390 х 390 пікселів та діагоналлю 1.19 дюйма. Корпус виконаний з нержавіючою сталі, яка легша за звичайні сплави алюмінію. Безель виконаний з кераміки, яка у 4 рази більш надійна, ніж нержавіюча сталь. Будуть доступні силіконові та шкіряні ремінці.

У годинника буде трекер рівня кисню у крові, акселерометр, датчик тиску, геомагнетичний датчик, датчик освітлення та позиціонування. Система позиціонування підтримує чотири різні глобальні системи навігації, серед яких є і надточна Beidou. Є 11 спортивних режимів, серед яких є біг, плавання та багато інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших фішок смарт-годинника варто звернути увагу на підтримку управління музикальним плеєром, модуля NFC для використання проїзних карт та голосового асистента JOVI. Згідно з офіційною інформацією, автономність буде на рівні 9 днів. На даний момент невідомо, коли годинник Vivo Watch вийде на глобальному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.