Realme 7i офіційно презентовано

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Realme випустила нову модель Realme 7i, яка була показана в Індонезії разом з Realme 7. Це нова модель компанії Realme, яка оснащена дисплеєм з вирізом під фронтальну камеру, основною квадрокамерою з головним сенсором на 64 МП та сканером відбитків пальців для захисту даних користувача. 

Реклама

За автономність смартфона відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, а за роботу – бюджетний чіпсет Qualcomm Snapdragon 662, в парі з яким працює до 8 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ, її об’єм можна розширити за допомогою карти пам’яті формату microSD. 

Реклама

Смартфон оснащений дисплеєм з діагоналлю 6.5 дюйма та роздільною здатністю HD+. Є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W, підтримка модуля NFC для безконтактної оплати та селфі-камера на 16 МП. Основна камера, окрім модуля на 64 МП, включає також сенсори на 8 МП, 2 МП та 2 МП. Сканер відбитків пальців, який гарантує безпеку даних користувача, розташований на задній панелі. Модель буде доступна для покупки за ціною близько 215 доларів США.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ