Realme 7i офіційно презентовано

Компанія Realme випустила нову модель Realme 7i, яка була показана в Індонезії разом з Realme 7. Це нова модель компанії Realme, яка оснащена дисплеєм з вирізом під фронтальну камеру, основною квадрокамерою з головним сенсором на 64 МП та сканером відбитків пальців для захисту даних користувача. 

За автономність смартфона відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, а за роботу – бюджетний чіпсет Qualcomm Snapdragon 662, в парі з яким працює до 8 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ, її об’єм можна розширити за допомогою карти пам’яті формату microSD. 

Смартфон оснащений дисплеєм з діагоналлю 6.5 дюйма та роздільною здатністю HD+. Є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W, підтримка модуля NFC для безконтактної оплати та селфі-камера на 16 МП. Основна камера, окрім модуля на 64 МП, включає також сенсори на 8 МП, 2 МП та 2 МП. Сканер відбитків пальців, який гарантує безпеку даних користувача, розташований на задній панелі. Модель буде доступна для покупки за ціною близько 215 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.