Lifecell запускає новий тариф за 4 гривні на день

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Період пандемії вірусу COVID-19 характерний тим, що мобільні оператори активно впроваджують нові тарифні плани, які вражають доступністю та кількістю послуг. Більше того, вони неймовірно різноманітні. Так, деякі з них — це регіональні тарифи, які доступні тільки для мешканців певного регіону. Цікаво те, що такий вид тарифних планів є найвигіднішим. Ось і член “Великої трійки” мобільних операторів України Lifecell не став виключенням з правил. Який тариф підготували для користувачів?

Головною характеристикою будь-якого тарифного плану — співвідношення кількості послуг та ціни за них. Зазвичай дешеві пакети послуг носять назву “соціальні пакети”, та пропонують необхідний мінімум, але цього разу ситуації кардинально відрізняється від усіх інших випадків. Тарифний план від Lifecell містить такі послуги:

  • Безлімітний інтернет, який також можна роздавати іншим людям;

  • Півтори тисячі хвилин дзвінків на всі номери України;

  • Безлімітні дзвінки у мережі Lifecell, які ви отримаєте після використання всіх хвилин дзвінків;

Цей тарифний план від мобільного оператора Lifecell називається “Вільний Лайф. Регіон”. Тарифна плата становить сто двадцять гривень за повний абонентський місяць. Щодо регіонів, у яких ви можете скористатись цією послугою, то тут пощастило мешканцям Чернівецької області, Закарпаття та ще деяких областей, які ви зможете переглянути на офіційному сайті мобільного оператора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.