Кількість клієнтів monobank перевищила 2,5 млн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний платіжний додаток monobank в минулі вихідні минув чергову важливу віху — кількість клієнтів карткового продукту Fintech Band і «Універсал-Банку» перевищила 2,5 млн осіб. Згадуючи про свої нові досягнення, співзасновник проекту monobank Олег Горохівський, додав, що кожну хвилину до проекту приєднується 3 нових клієнта.

Платіжний додаток monobank було запущено в листопаді 2017 року. 25 травня 2019 року проект подолав рубіж в 1 млн клієнтів. До листопада 2019 го додатком monobank користувалися вже понад 1,5 млн осіб, а в березні 2020-го перед запуском дитячої карти число клієнтів monobank перевищила 2 млн людей. Тобто, ще 0,5 млн нових клієнтів долучились менш ніж за п’ять місяців, що відповідає колишнім темпам зростання — по 100 тис нових користувачів щомісяця.

З нагоди цієї події співзасновник проекту Михайло Рогальський опублікував на своєму каналі в YouTube ролик, в якому перерахував основні віхи проекту, досягнення, а також невдачі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Межу у 2,5 млн клієнтів проект monobank переступив на тлі двох великих скандалів: на початку червня киянка, яка стала жертвою кишенькових злодіїв, заявила, що з її iPhone зловмисники увійшли в додаток monobank і зняли 72 тис грн, а буквально тиждень назад сталася інша історія — незважаючи на блокування вкраденої картки та перевипуск нової картки, з рахунку продовжували списувати гроші. У будь-якому випадку це не завадило проекту monobank досягти нових висот та продовжити набирати нових зацікавлених користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.