Lenovo анонсувала ігровий смартфон Legion Phone Duel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після місяців, протягом яких ми бачили тизери та чутки, компанія Lenovo таки анонсувала свій перший флагманський ігровий смартфон під ігровим суббрендом Legion. Lenovo Legion Phone Duel, який у Китаї вийшов під назвою “Legion Pro” – це ігровий смартфон компанії, у якого є всі необхідні атрибути: дисплей з частотою оновлення 144 Гц, флагманський чіпсет Snapdragon 865+ та бокова висувна фронтальна камера, яка дозволяє гравцям коментувати наживо ігри у ландшафтному режимі. 

Lenovo Legion Duel оснащений дисплей AMOLED діагоналлю 6.65 дюймів з частотою оновлення в 90 Гц. Рамки по боках дисплея мінімальні, є стереодинаміки, вбудований у дисплей сканер відбитків та сенсор з частотою оновлення 240 Гц. Бокова селфі-камера на 20 МП дозволяє використовувати дисплей наповну та коментувати ігрові сесії. Також є чутливі до натиску бокові трігери та 4 мікрофони для оптимального запису звуку. 

Компанія Lenovo анонсувала оптимізацію понад 130 ігор для частоти оновлення 144 Гц та трігерів, над чим працювала з багатьма командами розробників відомих проектів. Також у Duel використовується просунута система охолодження з двома тепловими трубками, а також двоосьова система вібрації Lenovo U-Engine, яка гарантує 100 різновидів довготривалої вібрації та 13 видів швидкої віддачі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 865 Plus, Який обіцяє приріст на 10% у потужності CPU та GPU, якщо порівнювати зі Snapdragon 865. Смартфон отримає до 16 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR5 та до 512 ГБ внутрішньої пам’яті стандарту UFS 3.1. 

Ззаду, у досить незвичному місці, розташована основна камера 64 МП + 16 МП (ультраширокий). Фронтальна камера на 20 МП з кутом огляду 81.7 градуса оснащена також індикатором стану, який використовується в деяких ноутбуках.

Смартфон оснащений акумулятором на 5000 мАг, який складається з двох окремих акумуляторів на 2500 мАг. Є підтримка надшвидкої зарядки потужністю 90W, причому, що цікаво, такого вражаючого показника вдалося досягти завдяки використанню паралельної зарядки через два роз’єми USB-C, один з яких розташований знизу смартфона, і інший – збоку. Завдяки використанню такого способу зарядки виходить швидко заряджати обидва акумулятори і сам процес зарядки займає справді мало часу. 

У Lenovo Legion Phone Duel є підтримка Wi-Fi 6 та 5G, що дозволить користувачу насолоджуватись максимально комфортним ігровим процесом під час онлайн-сесій, оскільки затримки повинні бути мінімальними. Компанія Lenovo пропонує велику кількість аксесуарів для свого першого ігрового смартфона, у тому числі й док-станції для швидкого підключення смартфона до зовнішнього монітора. 

Користувач зможе вибирати між червоним та синім кольоровими варіантами, а сам смартфон почне продаватися в Китаї вже п’ятого серпня. Попереднє замовлення можна оформити вже сьогодні, щоправда, лише для стартового варіанту 8/128 ГБ за ціною 500 доларів (еквівалент до 3499 юанів). Також буде доступна версія 12/128 ГБ за ціною 557 доларів (3899 юанів), та 12/256 ГБ за 600 доларів (4199 юанів). При цьому топова версія з 16 ГБ оперативної та 512 ГБ внутрішньої пам’яті коштуватиме 857 доларів (5999 юанів). Поки заявлено, що смартфон, крім Китаю, буде продаватися в деяких країнах Азії, Латинської Америки, Європи, Середнього Сходу та Африки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.