Українцям зараз доступний в’їзд у 25 країн, серед яких є США, Єгипет та інші країни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що тепер українцям доступний в’їзд у більшу кількість країн через послаблення карантину. Тепер кількість країн, в які можна поїхати громадянам України на даний момент, складає двадцять п’ять, про що було сказано під час брифінгу міністра закордонних справ. Раніше українцям можна було поїхати у двадцять три країни, тепер до них приєдналися Багамські острови та Ліван. 

Нагадаю, що раніше українцям був доступний в’їзд у Туреччину, Сербію, Албанію, Північну Македонію, Чорногорію, Білорусь, Великобританію, Сполучені Штати Америки, Мексику, Єгипет, Туніс, Республіку Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопію, Сомалі, Кенію, Замбію, Танзанію, Бурунді та Сейшельські острови. Цей список включає країни, в яких в’їзд відбувається по візах і ті країни, у яких діє карантин.

Нагадаю, що ми чули заяву міністра про те, що в’їжджати у країни, які входять у Шенгенську зону, найближчим часом, на жаль, не буде можна для українців, які вже звикли до можливості в’їзду без віз. Причина – епідеміологічна ситуація в Україні. Також ми почули від Дмитра Кулеби нагадування про те, що найближчим часом з’явиться інтерактивна карта, яка дозволить переглядати умови для в’їзду та транзитного проїзду. Також ми дізналися від міністра закордонних справ про те, що останнім часом українцям найбільше були цікаві три країни – Угорщина, Туреччина та РФ. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.