Spotify з’явиться в Україні вже 15-го липня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше були чутки про те, що сервіс для прослуховування музики Spotify офіційно почне працювати в Україні вже з 15-го липня цього року, і зараз вони офіційно підтвердились – тепер Україна та країни СНД офіційно з’явились у списку країн, де присутній цей сервіс. Про це повідомив користувач Twitter, який першим звернув на це увагу. 

Є й інші ознаки майбутньої появи сервісу Spotify в Україні. Ненадовго на сторінці з новою користувацькою згодою згадувалась Україна, але це було оперативно закрито, і всі згадки зникли. Також в українській веб-версії цього сервісу з’явилися ціни, хоча поки й не регіональні. Також на офіційному сайті цього сервісу тепер є український регіон локалізації, але, тим не менше, інтерфейс поки не перекладений і залишається англійським. 

Варто звернути уваги на те, що, незважаючи на те, що сервіс поки офіційно не представлений на українському ринку, у нього вже досить велика аудиторія в Україні, яка використовує для доступу до сервісу VPN та підписки, оформлені на інші регіони. Тепер, завдяки офіційному запуску ним зможе скористатися широке коло користувачів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки невідомо, чи вийде Spotify стати успішним в Україні – тут все залежить від того, чи буде адекватна цінова політика, а ще варто враховувати конкуренцію, оскільки на нашому ринку досить успішно працюють Google Play Music/Youtube Music та Apple Music. На даний момент подробиць про українські ціни немає, але завтра, після офіційного українського анонсу, повинна з’явитися офіційна інформація та інші подробиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.