В Україні вже скоро може офіційно з’явитися Spotify

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У західних засобах масової інформації останнім часом з’являється дуже багато інформації про те, що музикальний сервіс Spotify планує збільшити кількість країн, в яких він офіційно працюватиме. Ця інформація з’явилась після виходу цього сервісу на ринок Індії, на якому він до цього не був представлений. За останніми даними, досить імовірно, що цей сервіс почне працювати і на території України. 

Вчора одночасно декілька міжнародних видань опублікували інформацію про те, що сервіс почне працювати в РФ у партнерстві з МТС вже з 15-го числа цього місяця. Паралельно з цим з’вилася інформація про реєстрацію Spotify у мінській податковій. Є також й інші дані, які вказують на те, що Spotify планує вийти на ринках Білорусі та РФ – тепер в описі мобільного додатку цього сервісу в магазині програм App Store з’явився опис російською, а на сайті тепер є білоруський регіон локалізації. Враховуючи, що переважно Spotify розширюється цілими регіонами, цілком логічно можна припустити, що сервіс вийде і на український ринок. 

Про це свідчить також те, що в кінці минулого місяця в цьому сервісі ненадовго з’вилась можливість вибрати Україну зі списку країн, в яких працює цей сервіс. Також варто нагадати про реєстрацію домену spotify.ua минулого року. З цього можна зробити висновок, що вихід цього сервісу в Україні 15-го липня також імовірний. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.