Презентовано новий дешевий тариф від Vodafone з безлімітом на YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усім відомі українські оператори “великої трійки” завжди мають чим здивувати. Ми, звичайно ж, маємо на увазі неймовірно вигідні тарифні плани, які, зазвичай, вигідніші ніж ті, які пропонують інші оператори, якщо не враховувати певні додаткові умови. Більше того, карантин змусив людей сидіти вдома на нудьгувати, тому стало досить очевидно, що нових пропозицій мало дуже-дуже багато. Ці тарифні плани добре підходять і для інтернету, і для дзвінків, але разом з цим пропонують певні особливості, які, зазвичай, ідеально підходять для проведення часу вдома. Ось й оператор Vodafone виріш не відставати від трендів та запустив новий тарифний план з безлімітом на YouTube — ідеальний варіант для тих, хто страждає від літньої нудьги вдома. Однак, тепер потрібно вияснити які ж послуги входять у новий тарифний план.

Отже, и ви вже, мабуть, зрозуміли, що “безліміт на YouTube” — це дуже короткий опис тих бонусів, які ви можете отримати. Так, ви отримаєте сімсот хвилини дзвінків до любих операторів України. Також цей пункт можна налаштувати — ви можете замінити 700 хвилин на безліміт у мережі Vodafone та 300 хвилин для дзвінків до інших операторів. Однак, це ще далеко не все. Також ви отримаєте 20 ГБ інтернету та послугу Vodafone Video Pass, завдяки чому у вас буде безліміт на YouTube, Netflix та Megogo. Приємним є те, що зараз діє акція, яка дозволить отримати 4 місяці безкоштовного використання YouTube Premium з усіма його перевагами.

Якщо ви зацікавились, то тарифний план носить назву “Vodafone SuperNet Turbo”. Діє тариф на території всієї України, а підключити його можна у будь-якому магазині Vodafone. Таким чином, один з найбільших операторів країни пропонує справді вигідний та приємний тарифний план, який точно виявиться для когось корисним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.