Сьогодні початок конференції WWDC 2020 від Apple, де її можна подивитись

Сьогодні початок конференції WWDC 2020 від Apple, де її можна подивитись
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 22 червня, Apple відкриє конференцію розробників WWDC 2020 традиційною презентацією. На ній компанія покаже iOS 14, iPadOS 14 і інші програмні новинки і, ймовірно, нові пристрої. Де дивитися презентацію iOS 14, що обіцяє стати по-справжньому потужним оновленням для наших iPhone? Розповіли про всі найзручніші способи перегляду презентації.

Сьогодні початок конференції WWDC 2020 від Apple, де її можна подивитись

У 2020 році конференція WWDC вперше пройде повністю в онлайн-режимі на тлі складної епідеміологічної ситуації в світі. Однак для глядачів WWDC 2020 мало чим відрізнятиметься від попередніх конференцій.

WWDC 2020 буде транслюватися компанією Apple для всіх бажаючих, як і завжди. Подивитися презентацію iOS 14 і інших нових продуктів Apple можна буде декількома способами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дивитися WWDC 2020 на YouTube

В першу чергу, WWDC 2020 буде повноцінно транслюватися на офіційному YouTube-каналі Apple. Компанія почала показувати свої спеціальні заходи на YouTube з минулого року, до цього ігноруючи цю площадку. Головним плюсом перегляду WWDC 2020 на YouTube є те, що трансляція буде без проблем показуватися на будь-якому пристрої. У тому числі на смартфонах і планшетах під управлінням Android.

Дивитися WWDC 2020 на сайті Apple

Пряма трансляція WWDC 2020 буде йти на офіційному сайті Apple. До недавнього часу дивитися трансляції на сайті Apple можна було тільки за допомогою пристроїв компанії або через браузер Edge в Windows 10. Однак зараз цього обмеження немає. Подивитися WWDC 2020 на сайті Apple вийде практично з будь-якого браузера.

Дивитися WWDC 2020 на Apple TV

Якщо у вас є ТВ-приставка Apple TV, то подивитися WWDC 2020 можна буде на великому екрані телевізора. Для цього запустіть додаток «Презентації Apple» в призначений час і насолоджуйтеся переглядом.

Коли почнеться WWDC 2020

Презентація iOS 14 та інших новинок Apple на WWDC 2020 розпочнеться 22 червня, о 19:00 за київським часом. Не пропустіть!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.