iPhone 8 рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українські магазини розпочали масово знижувати вартість на старий смартфон Apple після анонсу бюджетного iPhone SE 2020. Тепер ціна iPhone 8 наблизилася до психологічної позначки в офіційних ритейлерів 13 999 гривень, а в “сірих продавців” можна придбати пристрій від 12 190 гривень.

iPhone 8 рекордно подешевшав в Україні
iPhone 8 був представлений в 2017 році, як маленький і потужний флагман зі старим дизайном – великими рамками і сканером відбитків пальців Touch ID в кнопці Home. На старті він коштував близько $1000, але через майже три роки ціна на нього впала в два рази, якщо конвертувати його теперішню ціну в долари, то зараз він коштує $525.

З урахуванням зниження цін, iPhone 8 є одним з найоптимальніших смартфонів Apple за співвідношенням вартості та функціональності. Але є і альтернативи, які теж можна зараз знайти зі знижками, нижче розповімо про них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо є можливість трохи збільшити бюджет, то краще подивитися в бік iPhone 11 – у нього гарна подвійна камера, «живучий» акумулятор і потужний процесор. До речі, зараз цей iPhone продають офіційні ритейлери зі знижкою. Звісно, ціна пристрою завжди коливається через нестабільність курсу, але якщо саме зараз вам потрібен новий ґаджет, то можна придивитись.

iPhone 8 рекордно подешевшав в Україні

Для тих, хто не залежить від екосистеми Apple, є великий вибір серед Android-смартфонів.

В Samsung є збалансований недорогий смартфон Galaxy A51 – він пропонує AMOLED-дисплей з вбудованим сканером відбитків пальців і хороші характеристики. Це один з найпопулярніших смартфонів в Україні і в світі. До речі, зараз в магазинах його можна придбати зі знижкою.

iPhone 8 рекордно подешевшав в Україні

Крім того, за ціною бюджетного iPhone можна купити сучасний Xiaomi Redmi Note 8 Pro з хорошим IPS-дисплеєм і камерою на 64 Мп. Зараз його можна знайти з привабливою знижкою.

iPhone 8 рекордно подешевшав в Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.