Стало відомо особливості майбутньої конференції WWDC розробників Apple

Стало відомо особливості майбутньої конференції WWDC розробників Apple
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техногігант, що базується в Купертіно, компанія Apple привідкрила «занавісу таємничості», та розповіла деталі про свій майбутній захід, а саме Всесвітню конференцію розробників WWDC, яка розпочнеться з 22 по 26 червня. Як і більшість подібних заходів в цьому році, вона буде в онлайн форматі.

Стало відомо особливості майбутньої конференції WWDC розробників Apple

Але це не єдине нововведення. На відміну від попередніх, конференція цього року буде безкоштовною.

«WWDC20 стане найбільш масштабним заходом, що об’єднує наше глобальне співтовариство розробників, яке налічує понад 23 мільйонів чоловік. Безпрецедентно протягом червневого тижня вони отримають інформацію про майбутнє платформ Apple », – уточнив Філ Шиллер, старший віце-президент Apple з міжнародного маркетингу.

Розробники можуть отримати доступ до WWDC цього року через додаток Apple Developer або однойменний сайт. Буде також окремий майданчик для студентів Swift Student Challenge, на якій молоді програмісти будуть пробувати свої сили, створюючи «ігровий майданчик Swift». Крім програм для розробників, на перший день конференції запланована масштабна презентація нових продуктів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна доповідь розпочнеться о 10:00 за місцевим часом (20.00 за Києвом) у понеділок, 22 червня. Для перегляду користувачі Mac повинні використовувати Safari на macOS Sierra 10.12 або більш пізньої версії і можуть робити це на Apple.com. Для перегляду на iPhone, iPad або iPod touch вам буде потрібно Safari на iOS 9 або більш пізньої версії, отримати доступ до прямої трансляції можна через сторінку Apple Event.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.