Додаток «Дій.Вдома» контролює, як дотримуються самоізоляції українці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, через всесвітню пандемію коронавірусу COVID-19 країни Європи, зокрема Україна ввели карантин, нагадаємо в нашій державі карантин ввели з 15 березня, і ось вже 3 місяць карантин продовжується. Тільки декілька тижнів тому, почали вводити пом’якшення карантинних заходів. Проте, деякі правила залишаються незмінними. В першу чергу, людина, яка повертається з-за кордону, має два тижні дотримуватися обсервації або самоізоляції. Це не стосується країн, які отримали “Зелену зону”. В іншому випадку необхідне використання державного мобільного додатку «Дій вдома».

Державний додаток «Дій вдома», створили для моніторингу режиму обов’язкової самоізоляції, на якій мають перебувати громадяни, що прибули з інших країн, з підтвердженням або підозрою на зараження коронавірусом COVID-19. Станом на вчора, 15 червня, додатком контролюється дотримання самоізоляції понад 40.3 тис. осіб. Про це повідомила прес-служба Міністерства цифрової трансформації України.

В Україні й досі тривають масковий режим та правила соціальної дистанції. Проте, за останні кілька днів спостерігається тільки щоденне зростання випадків захворюваності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Станом на сьогодні в Україні захворіли коронавірусом 32 476 людей, померло 912 осіб, одужало 14 528 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.