Новини України та Світу

Київстар пояснив здешевлення інтернету в 10 разів

Share

Представники оператора мобільного зв’язку Київстар пояснили, через що ціни на домашній інтернет були зменшені в 10 разів. Це заява викликана тим, що Інтернет-асоціація України звинуватила Київстар в демпінгу після пропозиції останнім домашнього інтернету за ціною 10 гривень в Маріуполі.

У прес-службі компанії Київстар повідомили, що їх політика щодо клієнтів – ретельно спланована, зважена і адекватна, і в ній немає ніяких ознак демпінгу. У компанії проводять аналіз тих потреб, який виникають як в поточних, так і в потенційних абонентів, і на підставі цього вже надають послуги за оптимальними цінами. Це дуже актуально під час пандемії COVID-19, оскільки в українських абонентів впала купівельна спроможність.

Згідно із заявою прес-служби Київстар, експерти компанії проаналізували те, які запити виникають у користувачів, і вже після цього запропонували доступні послуги в рамках акційної пропозиції, що не є демпінгом. Головна умова – акція тимчасова, через що абонентам в будь-якому випадку доведеться вибрати якийсь тарифний план після закінчення даної акційної пропозиції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У прес-службі Київстар також додали, що в акційних пропозиціях немає нічого забороненого, і це тривіальна практика у всіх світових операторів. У всіх операторів є право пропонувати якісь послуги в рамках акційної пропозиції згідно з українським законодавством.

У Київстар заявили, що компанія виступає за ринкову конкуренцію, і її необхідною умовою є установка конкурентами різних пропозицій, а не синхронні підняття цінників на послуги. Таку заяву можна сприйняти, як звинувачення інших конкурентних операторів в монопольній змові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024