Київстар пояснив здешевлення інтернету в 10 разів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники оператора мобільного зв’язку Київстар пояснили, через що ціни на домашній інтернет були зменшені в 10 разів. Це заява викликана тим, що Інтернет-асоціація України звинуватила Київстар в демпінгу після пропозиції останнім домашнього інтернету за ціною 10 гривень в Маріуполі.

У прес-службі компанії Київстар повідомили, що їх політика щодо клієнтів – ретельно спланована, зважена і адекватна, і в ній немає ніяких ознак демпінгу. У компанії проводять аналіз тих потреб, який виникають як в поточних, так і в потенційних абонентів, і на підставі цього вже надають послуги за оптимальними цінами. Це дуже актуально під час пандемії COVID-19, оскільки в українських абонентів впала купівельна спроможність.

Згідно із заявою прес-служби Київстар, експерти компанії проаналізували те, які запити виникають у користувачів, і вже після цього запропонували доступні послуги в рамках акційної пропозиції, що не є демпінгом. Головна умова – акція тимчасова, через що абонентам в будь-якому випадку доведеться вибрати якийсь тарифний план після закінчення даної акційної пропозиції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У прес-службі Київстар також додали, що в акційних пропозиціях немає нічого забороненого, і це тривіальна практика у всіх світових операторів. У всіх операторів є право пропонувати якісь послуги в рамках акційної пропозиції згідно з українським законодавством.

У Київстар заявили, що компанія виступає за ринкову конкуренцію, і її необхідною умовою є установка конкурентами різних пропозицій, а не синхронні підняття цінників на послуги. Таку заяву можна сприйняти, як звинувачення інших конкурентних операторів в монопольній змові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.