Новини України та Світу

Bloomberg: у 2020 році біткоіни можуть подорожчати до $ 20 тис.

Share

У 2020 році ціна біткоіну може досягти історичного максимуму в $ 20 тис., Йдеться в останньому звіті Bloomberg. Щоб перешкодити цьому зростанню, «щось повинно піти дуже сильно не так», вважають аналітики.

«У 2014 році курс біткоіну впав на 60%, до кінця 2016 року повернувся до максимуму 2013 року. Через 4 роки після цього і через 2 роки після падіння на 75% в 2018 році ціна біткоіну досягне рекордного рівня в $ 20 тис., якщо тенденція 2016 року збережеться », – припустили аналітики.

Вони додали, що викликана COVID-19 криза допоможе дозрівання біткоіну в якості активу. Перша причина зростання курсу криптовалюти пов’язана з падінням на фондовому і нафтовому ринку. Крім того, пандемія прискорила перехід від паперових грошей до їх цифрового аналогу, йдеться в звіті.

Третя причина пов’язана з політикою кількісного пом’якшення центральних банків усього світу. За словами аналітиків, це підштовхнуло інвесторів до пошуку альтернативних валюті активів. До них відносяться золото і біткоіни. Наприклад, фонд Grayscale купив 25% всіх створених в цьому році BTC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Названо найшвидший суперкомп’ютер для штучного інтелекту

    Американський суперкомп'ютер Aurora став найпотужнішим у світі для роботи із завданнями штучного інтелекту. Його продуктивність…

    13.05.2024

    Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

    Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою…

    13.05.2024

    Apple запевняє, що ультратонкий iPad Pro M4 не гнутиметься

    На минулій презентації Apple заявила, що "новий iPad Pro - найтонший продукт компанії за всю…

    13.05.2024

    Складено топ-6 найкращих смартфонів на Android на весну 2024 року

    На першому місці, зненацька, опинився зовсім не флагманський Samsung Galaxy S24 Ultra, а Google Pixel…

    13.05.2024

    Названо найкращі смартфони за часом роботи від акумулятора на 2024 рік

    Ведучий YouTube-каналу Quke.ru перерахував найкращі за автономністю смартфони на сьогодні. Blackview 9300 Pro . Він оснащений…

    13.05.2024

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024