Bloomberg: у 2020 році біткоіни можуть подорожчати до $ 20 тис.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2020 році ціна біткоіну може досягти історичного максимуму в $ 20 тис., Йдеться в останньому звіті Bloomberg. Щоб перешкодити цьому зростанню, «щось повинно піти дуже сильно не так», вважають аналітики.

«У 2014 році курс біткоіну впав на 60%, до кінця 2016 року повернувся до максимуму 2013 року. Через 4 роки після цього і через 2 роки після падіння на 75% в 2018 році ціна біткоіну досягне рекордного рівня в $ 20 тис., якщо тенденція 2016 року збережеться », – припустили аналітики.

Вони додали, що викликана COVID-19 криза допоможе дозрівання біткоіну в якості активу. Перша причина зростання курсу криптовалюти пов’язана з падінням на фондовому і нафтовому ринку. Крім того, пандемія прискорила перехід від паперових грошей до їх цифрового аналогу, йдеться в звіті.

Третя причина пов’язана з політикою кількісного пом’якшення центральних банків усього світу. За словами аналітиків, це підштовхнуло інвесторів до пошуку альтернативних валюті активів. До них відносяться золото і біткоіни. Наприклад, фонд Grayscale купив 25% всіх створених в цьому році BTC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.