7 нововведень, які з’явилися в новому оновленні Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями компанія Microsoft випустила чергове оновлення для Windows 10. Нові зміни дозволять заощадити час користувача і зробити його зручнішим для використання комп’ютера.

Функція Windows Hello дозволяє здійснювати вхід в систему без пароля за допомогою ідентифікації особи користувача, дактилоскопічного сканера або PIN-коду. Однак спочатку необхідно переконатися, чи підтримує комп’ютер впізнання особи і відбитків пальців. Bluetooth-пристрої, які сумісні з ПК, тепер підключаються швидше в зв’язку з скороченням числа кроків і відсутністю необхідності відкривати вікно налаштувань. Також стало доступним придумування імен віртуальним робочих столів, за рахунок яких можна організувати додатки за завданнями і легко перемикатися між ними.

При роботі в Microsoft Edge обсяг використаної пам’яті пристрою скоротиться на 27% завдяки технології Segment Heap. Крім цього, розробники додали kaomoji, які знаходяться прямо на клавіатурі емодзі Windows. Додаток «Калькулятор» може бути розміщено поверх інших відкритих екранів, а в рядку заголовка «Блокнота» з’явиться повідомлення про те, що існують не збережені зміни в файлі. У «Екранній лупі» системи з’явилася нова можливість утримувати текстовий курсор в центрі екрану, що забезпечує більш простий і плавний введення. Режим «Екранного диктора» також вдосконалений.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.