Nokia представила три нові недорогі смартфони

HMD Global, яка володіє Nokia представила три нові дешеві сматфони бренду
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Nokia, якою володіє компанія HMD Global поповнилась новими пристроями, примітно, що компанія почала нарощувати популярність з 2017 року і наразі попит на телефони лише зростає.

Тільки в США, яка не є лідером ринку на сьогоднішній момент серія телефонів включає 18 екземплярів, починаючи від моделі Nokia 1.3 до Nokia 7.1, 7.2 та 9 PureView.

Сьогодні стало відомо, що бренд Nokia презентував нові пристрої під назвами: Nokia C5 Endi, C2 Tava та C2 Tennen. Це перші смартфони серії C, які були офіційно випущені у США, приєднавшись до минулорічних ультрабюджетних Nokia 3.1 C та 3.1 Plus.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
HMD Global, яка володіє Nokia представила три нові дешеві сматфони бренду
Nokia C2 Tava

Телефон Nokia C2 Tava на ринку з‘явився за невисокою ціною в $ 110 за актуальним курсом це близько  2 955 гривень, хоч технічне оснащення та функції досить скромні, але враховуючи вартість, це було очікувано.

Детальні характеристики технічного оснащення нижче:

Пристрій отримав 5,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD + товсті рамки, подвійну задню камеру, що поєднує 8 і 2 Мп датчики, чотирьохядерний процесор MediaTek Helio A22, 2 Гб оперативної пам’яті, та 32 Гб вбудованої флеш пам‘яті. Акумулятор ємністю 3 000 мАг, який на перший погляд здається невеликим, але за чутками його вистачає на два дні активного користування телефоном. Мабуть, найбільш вражаюче те, що C2 Tava отримав Android 10 з «коробки» крім того, це ж стосується ще дешевшого Nokia C2 Tennen.

HMD Global, яка володіє Nokia представила три нові дешеві сматфони бренду
Nokia C2 Tennen

За ціною $ 70 (~ близько 2000 гривень) цю лінійку планують швидко продати, але найцікавіше, його характеристики є ідентичним характеристикам Nokia 109 C2 Tava за $ 110, це приблизно 2 955 гривень за поточним курсом

HMD Global, яка володіє Nokia представила три нові дешеві сматфони бренду
Nokia C5 Endi

Якщо доплатите 60 доларів, ви зможете з 5 червня( в США) придбати Nokia C5 Endi, який отримав величезний 6,5-дюймовий дисплей всього за 170 доларів (~ 4 565 гривень), значно швидший чіпсет MediaTek Helio P22, 3 ГБ оперативної пам’яті, 64 Гб вбудованої пам‘яті, потрійну задню камеру оснащену датчиками на 13 + 2 + 5 Мп акумулятор ємністю на 4 000 мАг.

Чи з‘являться новинки на глобальному ринку не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.