Новини України та Світу

iPhone XR рекордно подешевшав в Україні

Share
Час читання: < 1 хв.

Найбільш купований смартфон минулого року – iPhone XR вперше подешевшав в Україні. В нас на ринку смартфонів він досі серед лідерів продажу пристроїв компанії Apple. А влітку смартфон, очевидно укріпить свої позиції, тому що після презентації нового бюджетного смартфону iPhone SE 2020 офіційні рітейлери знизили вартість на пристрій, а переваги в нього є перед новим смартфоном – він має розблокування особи Face ID і безрамковий дизайн. А вартість його знизилась аж на 5 тисяч гривень.

iPhone XR впав в ціні в майже всіх авторизованих рітейлерів Apple в Україні. Модель з 64 ГБ пам’яті подешевшала до 19 999 гривень. Це мінімальна ціна смартфона в офіційній роздробі. Дешевше модель продається тільки у невеликих рітейлерів, які торгують «сірими» смартфонами.

iPhone XR з 128 ГБ теж подешевшав. Ціна моделі тепер становить 20 999 гривень. Різниця в ціні між моделями з 64 і 128 ГБ продовжує скорочуватися. В кінці травня вона досягла мінімального показника.

Що стосується більш нового iPhone 11, попередником якого є iPhone XR, то смартфон теж впав в ціні в кінці березня. Знижки на модель були зроблені вперше з моменту запуску продажів смартфона в вересні 2019 року.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    OnePlus 13 отримає функцію магнітної бездротової зарядки

    Під час спілкування з шанувальниками на Weibo, коли йому поставили питання про можливе повернення бамбукових…

    07.10.2024

    Apple планує випустити оновлений AirTag у 2025 році з покращеними функціями

    Apple випустила свій трекер AirTag у квітні 2021 року, і з того часу він не…

    07.10.2024

    Концепція Galaxy S25 Ultra з One UI 7 показує дизайн майбутнього флагмана

    Блогер та інсайдер Ice Universe зібрав всю відому інформацію про майбутній смартфон Galaxy S25 Ultra…

    07.10.2024

    Microsoft представила швидкий спосіб оновлення до Windows 11

    Компанія Microsoft оновила інструкцію для користувачів, які використовують застарілі системи. Тепер матеріали доступні для систем…

    07.10.2024

    Названо пристрої Apple можуть анонсувати до кінця жовтня

    Компанія Apple планує анонсувати у другій половині жовтня цілу низку оновлених пристроїв. За даними Марка…

    07.10.2024

    Apple відкладає створення “розумного” кільця

    Незважаючи на багаторічні чутки та великий пакет патентів, пов'язаних з «розумним» кільцем Apple, новий звіт…

    07.10.2024