iPhone XR рекордно подешевшав в Україні

iPhone XR рекордно подешевшав в Україні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш купований смартфон минулого року – iPhone XR вперше подешевшав в Україні. В нас на ринку смартфонів він досі серед лідерів продажу пристроїв компанії Apple. А влітку смартфон, очевидно укріпить свої позиції, тому що після презентації нового бюджетного смартфону iPhone SE 2020 офіційні рітейлери знизили вартість на пристрій, а переваги в нього є перед новим смартфоном – він має розблокування особи Face ID і безрамковий дизайн. А вартість його знизилась аж на 5 тисяч гривень.

iPhone XR рекордно подешевшав в Україні

iPhone XR впав в ціні в майже всіх авторизованих рітейлерів Apple в Україні. Модель з 64 ГБ пам’яті подешевшала до 19 999 гривень. Це мінімальна ціна смартфона в офіційній роздробі. Дешевше модель продається тільки у невеликих рітейлерів, які торгують «сірими» смартфонами.

iPhone XR з 128 ГБ теж подешевшав. Ціна моделі тепер становить 20 999 гривень. Різниця в ціні між моделями з 64 і 128 ГБ продовжує скорочуватися. В кінці травня вона досягла мінімального показника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується більш нового iPhone 11, попередником якого є iPhone XR, то смартфон теж впав в ціні в кінці березня. Знижки на модель були зроблені вперше з моменту запуску продажів смартфона в вересні 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.