Медичні консультації дистанційно: Нова акція від Vodafone – «Лікар поруч»

Оператор мобільного зв’язку Vodafone оголосив про початок акції, завдяки якій клієнти зможуть отримувати консультації від професійних лікарів дистанційно.

Зв’язок з лікарем не виходячи з дому

Відсьогодні клієнти, які користуються мобільним зв’язком Vodafone, зможуть отримати медичну консультацію телефоном. Для цього необхідно зателефонувати за коротким номером 773, або перейти на сторінку vodafone.ua/773. Реалізація акції стала можливою завдяки співпраці оператора з медичними платформами Botkin.pro та Telemed24.ua.

Для надання консультацій створено спеціалізований call-центр, де дзвінки та звернення через інтернет приймає оператор. Спеціаліст організовує безкоштовну консультацію з лікарем на платформі Telemed24.ua, перед цим аналізуючи ситуацію. Крім того, клієнти можуть скористатись спеціальною пропозицією (вартість 199 грн за 30 хвилин консультації), отримавши консультацію вузькопрофільного фахівця сервісу Botkin.pro.

Скористатись акцією «Лікар поруч» від Vodafone клієнти можуть до 30 червня 2020 року. За користування сайтом vodafone.ua/773, Botkin.pro, Telemed24.ua трафік не враховується, а дзвінки за номером 773 оплачуються згідно з тарифними планами клієнтів.

Раніше ми писали про те, як “Київстар” після відновлення роботи домашнього інтернету має компенсувати незручності користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.