Instagram додав функцію гайдів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соціальна мережа Instagram додала можливість складати покрокові інструкції під назвою Guides. Нововведення дозволяє блогерам представляти інформацію в більш впорядкованому вигляді.

Компанія вважає цей крок особливо важливим в умовах пандемії, оскільки автори разом з експертами зможуть створювати рекомендації щодо того, як піклуватися про себе і впоратися з негативними емоціями і страхом. В першу чергу ця функція буде доступна в розділі «Здоров’я».

Керівництва матимуть свій власний розділ в профілі облікового запису, дуже схожий на IGTV, але також можуть бути перехресно опубліковані в журналах і з’являться в новому розділі «Wellness» на вкладці «Огляд». Доповнити їх можна фото, відео — при чому запозиченими з других акаунтів, але в такому випадку у записі відображатиметься посилання на оригінальний пост, — а також “розбити” на декілька пунктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча гайди поки обмежені тематикою «здоров’я», неважко уявити, що функцією можна буде скористуватися для обговорення практично будь-якої іншої теми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.