Рекорд всіх часів. Додаток для iOS і Android завантажили 20 млн разів за добу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі мобільних пристроїв, що працюють під управлінням iOS і Android, на цьому тижні отримали можливість скачати умовно безкоштовну гру Mario Kart Tour.

За перші 24 години додаток завантажили більше 20 мільйонів чоловік, а дохід від внутрішньоігрових продажів перевищив 1 мільйон доларів. У підсумку Mario Kart Tour став найпопулярнішим додатком у історії, втричі перевищивши результат гри Super Mario Run, яку за перші 24 години завантажили 7 мільйонів разів. Правда Super Mario Run спочатку вийшла тільки на iOS.

Крім того, зараз Mario Kart Tour займає перше місце в рейтингу найпопулярніших умовно безкоштовних додатків в Google Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На більшості ринків Mario Kart Tour також є найпопулярнішою грою для iPhone, хоча за обсягом обороту за першу добу гра зайняла тільки третє місце. Лідером є Fire Emblem Heroes, а друге місце займає Super Mario Run.

Говорячи про платний контент, варто відзначити Gold Pass, який є свого роду щомісячною підпискою у $4,99, що гарантує доступ до додаткових режимів гри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.