Microsoft анонсувала Minecraft Earth з доповненою реальністю в дусі Pokemon Go

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку травня Microsoft тизерила Minecraft з доповненою реальністю, а сьогодні компанія офіційно анонсувала Minecraft Earth.

За словами розробників, в грі геймери зможуть займатися звичними речами, начебто будівництвом, дослідженням світу, полюванням на монстрів і виконанням завдань. Відмінність в тому, що тепер картою стане реальна куляста Земля, а не квадратна і віртуальна. В Minecraft Earth також додадуть вже знайомих фанатам гри звірів, предмети і рослини. Режим виживання теж залишили, тільки тепер монстрів доведеться вистежувати за допомогою смартфона.

“Уявіть собі сцену: ви йдете по околицях і бачите ділянку трави. Трава прекрасна і все таке, але ви бачите цю ділянку кожен день. Стає трохи нудно і це практично змушує талановитого будівельника прикрасити його. Таким чином, ви дістаєте свій телефон і створюєте красиву будівлю на сусідньому столі для пікніка. Потім ви розміщуєте своє барвисте нове творіння з Minecraft на реальній траві”, – йдеться в описі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Minecraft Earth буде безкоштовною, але розробники обіцяють, що не будуть додавати лутбокси. Пограти геймери зможуть вже влітку 2019 року на Android і iOS, коли почнеться закритий бета-тест. Щоб взяти участь у тестуванні, потрібно заповнити форму і зареєструватися. Запустять Minecraft Earth у всіх регіонах, але по черзі для «кращого ігрового досвіду».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.