Twitter продовжує роками зберігати видалені користувачами особисті повідомлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі соціальної мережі Twitter можуть бути неприємно здивовані, дізнавшись, що видалені особисті повідомлення команда сервісу продовжує зберігати роками. Про це повідомив ресурс TechCrunch, який отримав інформацію від фахівця з безпеки Карана Саини (Karan Saini).

Twitter продовжує зберігати особисті повідомлення та інформацію навіть від тих облікових записів, які були відключені або заблоковані. Саини виявив «багаторічні» повідомлення у файлі з архіву з даними відключеного облікового запису.

Помилка знаходиться у вже не використованому API, який тим не менш дозволяє дістатися до особистих повідомлень, навіть якщо вони були видалені як відправником, так і одержувачем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Twitter запевняє, що відключені або видалені акаунти повністю видаляються з усією інформацією протягом 30 днів. Але TechCrunch виявив, що це невірно для особистих повідомлень, які можна відновити і через багато років, в тому числі і від видалених облікових записів. Перевірити це можна, запросивши завантаження всієї інформації, яка зберігається у Twitter на ваш обліковий запис, навіть якщо вона була заблокована.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.