Xiaomi Mi 8 впав в ціні до максимального мінімуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вдалося з’ясувати в ході дослідження вартості електроніки в Україні, флагманський телефон топового рівня в особі Xiaomi Mi 8 надзвичайно сильно впав в ціні, тому що вже зараз купити його можна за 9 000 гривень, хоча ще недавно цей апарат продавали за 12 – 13 тис. гривень, набагато дорожче. Він подешевшав за рахунок сильної конкуренції, а також за рахунок того, що компанія-виробник знизила його вартість по всьому світу, бажаючи таким чином домогтися підвищення попиту, що зробити їй звичайно ж вдалося.

На вибір пропонують чорне, біле, синє і золотисте забарвлення, у всіх з яких мобільний пристрій виглядає дуже навіть привабливо. За вкрай привабливу суму грошей покупець отримує дійсно відмінний смартфон, що працює на базі прошивки MIUI 10, заснованої на Android 9.0 Pie, тобто на найновішій з усіх операційних систем, випущених компанією Google. Крім самого свіжого ПО, даний телефон може похвалитися 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +).

В іншому, Xiaomi Mi 8 має восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, модемом X20 LTE з підтримкою швидкості до 1,2 Гбіт / с, подвійною основною (12 Мп + 12 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, захисним склом Corning Gorilla Glass 5, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0+. Габарити корпусу смартфона становлять 154.9 x 74.8 x 7.6 мм, а важить він 175 грамів. Придбати смартфон можна за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.