Нові категорії і повідомлення Google Play

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google любить мовчки оновлювати свої додатки. Крім того, враховуючи той факт, що вони часто виконують оновлення на стороні сервера, не створюючи оновлений АПК, їх дуже важко відстежити. Поступове розгортання та тестування також є одними з факторів, які роблять зміни непомітними для недосвідченого ока, проте за останні кілька днів ми звернули увагу на дві нові функції в Google Play.

Перша дає користувачам можливість отримувати повідомлення про очікувані Додатки та ігри. Приміром, ви зможете попросити повідомити вас, якщо коли-небудь вийде друга частина “Pokemon Go”. Ви також можете отримувати повідомлення про знижки на бажані вами програми та ігри. Друга функція – це категорії «Нові» і «Преміум» у верхній панелі навігації в Play Store. Очевидно, в категорію “нові” потрапляють найсвіжіші додатки, включаючи ті, на які відкрита попередня реєстрація. Що стосується категорії «Преміум» – по суті, це просто перейменування категорії «Платні».

Як завжди, ми точно не знаємо масштаб розгортання оновлень. Відомо, що всі вищевказані функції поширюються і тестуються незалежно один від одного, і в даний час нічого не відомо про деталі або дату фінального випуску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.