Скандальну Company of Heroes 2 роздають безкоштовно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такий щедрий жест приурочений до п’ятиріччя стратегії, подарунок, у вигляді стартової версії гри, можна вже зараз забрати в Steam. Там же з солідною знижкою продаються всі офіційні доповнення.

Для тих, хто в танку, повідомляємо, що COH 2 — стратегія в реальному часі, дії якої розвиваються під час Другої світової війни. Тайтл виділяється хорошою графікою, фізикою і яким-ніяким реалізмом, укупі з різноманітним геймплеєм. Окремої похвали заслуговує технічна реалізація, але це тема скоріше для окремої статті.

Здебільшого геймерів Company of Heroes 2 стала відома після спалахнув в 2013 році скандалу. Гравцям пострадянського простору, м’яко кажучи, не зайшла вільна інтерпретація подій на східному фронті, показаних в основній компанії. Повсюдна журавлина так обурила громадськість, що гру навіть заборонили в Росії. В іншому світі справи пішли на краще: позитивні відгуки в Steam, численні номінації та призи від топових ЗМІ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вирішити, чи вийшла у SEGA створити шедевр, можна вже зараз, причому абсолютно безкоштовно. Company of Heroes 2 буде лунати в Steam до 10 грудня, також по 75% знижку продаються всі DLC. Від себе скажу, що шанувальникам жанру пограти варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.