Новина вихідного дня: Google прокачав свою міні-гру Chrome DINO

Найбільші ігрові компанії, на кшталт «Rockstar Games» і йому подібні, створюють воістину шедевральні гри, як в питанні краси графічної складової, так і за смисловим навантаженням, сценарієм, сюжетним лініям, фізики об’єктів, уваги до деталей і т. д. Але найцікавіше, що в число найбільш популярних ігор входить (що б ви думали?) Chrome Dino – це примітивна чорно-біла двовимірна гра, доступна на будь-якому пристрої з встановленим браузером Google Chrome. Власне, саме це і є запорукою її успіху: кроссплатформенность і відсутність необхідності її окремої установки.

Останнім часом на пошту компанії Google все частіше стали приходити скарги. Користувачі відзначають, що в браузері Google Chrome синхронізується буквально все: історія, закладки, паролі, розширення, навіть дані банківських карт, але тільки не досягнення у вбудованій гри Dino. Це послужило причиною того, що команда серйозних високооплачуваних програмістів (кращих у світі) почала інтенсивно пиляти оновлення для всіх версій браузера Google Chrome, щоб пройдена дракончиком дистанція синхронізувалася з підключеним до браузеру аккаунтом. Ця можливість з’явиться у всіх браузерах Chrome, починаючи з версії 72.

До слова, якщо ви не знали, щоб пограти в дану гру зовсім необов’язково відключати інтернет. Замість цього можна просто ввести в адресний рядок браузера «chrome://dino/». Також ви можете додати цю сторінку собі в закладки, щоб швидко запускати гру під час короткої робочої перерви. А для зовсім завзятих фанатів гри існує велика кількість розширень браузера Chrome, які виконують лише одну функцію – запускають гру. Від себе можемо порекомендувати ось це. Також, кілька версій виконання цієї гри ви можете знайти в офіційному магазині додатків Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.