Суд може заборонити Galaxy Note 9 через небезпеку займання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі Galaxy Note 9 можуть опинитися під забороною, повідомляє New York Post з посиланням на цивільний позов, поданий до суду Лонг-Айленда. Причина – небезпека мимовільного загоряння деяких екземплярів, здатна спричинити нанесення тяжкої шкоди здоров’ю невизначеного кола осіб.

За даними New York Post, перший оприлюднений випадок загоряння Galaxy Note 9 стався з мешканкою штату Нью-Йорк Дайан Чанг. Вона їхала в ліфті, коли помітила, що її смартфон помітно потеплішав, і прибрала його в сумочку. Через кілька миттєвостей з сумки почали доноситися свистячі звуки і повалив дим.

Загорівся смартфон – що робити?

Будучи в паніці через знаходження в замкнутому просторі, Чанг спочатку почала витрушувати вміст сумки, сподіваючись, що зможе запобігти займання самостійно. На її щастя через кілька секунд двері ліфта відкрилися і незнайомець закинув гаджет в поблизу відро з водою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Note 9 небезпечний?

За словами Чанг, займання смартфона призвело до того, що все, що знаходилося в її сумці, прийшло в повну непридатність, а сама вона ще довго перебувала в шоковому стані через страх задихнутися в кабіні ліфта. Щоб уникнути повторення подібних ситуацій буде справедливо заборонити продаж Galaxy Note 9 по всьому світу, вважає Чанг.

Представники Samsung, до яких звернулися за коментарями журналісти New York Post, повідомили, що не в курсі ситуації, однак мають намір зайнятися її розслідуванням. Можливо, загоряння, описане Чанг, було поодиноким випадком, а тому у інших користувачів Galaxy Note 9 немає ніяких причин для занепокоєння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.