Фанатів Flappy Bird підло обдурили: Що сталося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутній реліз оновленої версії гри Flappy Bird виявився фейком і шахрайською схемою. Принаймні так вважають користувачі платформи X (колишній Twitter), які глибше дослідили це питання.

Реклама

Раніше ми повідомляли про спробу відродити хіт 2014 року, яку ініціювали нібито його шанувальники. Вони стверджували, що викупили права на торгову марку і планують випустити гру до кінця року. Однак користувачі мережі помітили кілька підозрілих деталей і вирішили перевірити це.

З’ясувалося, що нові «власники» не викупили торгову марку, а просто скористалися тим, що термін її попередньої реєстрації минув. Більше того, перед анонсом нібито офіційний обліковий запис гри був підписаний на криптоканали, які часто займаються швидкою рекламою NFT-шахрайств. Також на офіційному сайті гри в прихованому розділі було виявлено згадку про NFT. А сам розробник, який стоїть за проєктом, відомий участю в NFT-проєктах.

З огляду на ці факти, є велика ймовірність, що Flappy Bird 2024 не поверне фанатам ті самі «старі добрі» відчуття, а натомість використає їхню ностальгію для того, щоб заробити гроші.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ