Інтернет

Чудки: Counter-Strike 2 чекають суттєві зміни

Share
Час читання: 2 хв.

За словами інсайдерів, у другій частині культового тактичного шутера можуть з’явитися революційні зміни, які можуть змінити уявлення про гру. Давайте розберемося, що нас чекає в найближчому майбутньому, від нового ігрового режиму до поліпшення боротьби з шахраями.

На думку відомих аналітиків, що працюють в сфері шутерів Counter-Strike, і інсайдерської компанії Turcs2, в Counter-Strike2 є серйозні нововведення. Однією з ключових змін, за його словами, є можливість розширення системи Overwatch, яка дозволить спільноті гравців використовувати чіти для перевірки підозрілих збігів. До цих пір доступ до цього інструменту був обмежений, але він відразу ж стане доступний більшості користувачів і захистить гру захищайте сервер від шахраїв більш ефективно.Від 1 до Кри

Ще одним важливим моментом може стати додавання до гри еквалайзера гучності. Це дозволить гравцям самостійно налаштовувати гучність різних звукових ефектів – кроків, пострілів, фонових звуків тощо. Така персоналізація звукового балансу допоможе покращити ігрове сприйняття та тактичні можливості.

Але, мабуть, найяскравішим нововведенням стане додавання до Counter-Strike 2 нового ігрового режиму під назвою Retake. Як стверджує інсайдер, це буде офіційний режим, який дозволить гравцям відпрацьовувати навички у ситуаціях повернення контролю за локацією. Фанати давно чекали на можливість більш глибоко прокачувати свої тактичні вміння, і Retake, швидше за все, приверне до себе чимало гравців.

Крім того, згідно з припущеннями, професійні гравці, які показали успішні результати на турнірі PGL Major 2024 у Копенгагені, таки отримають свої заслужені трофеї. Хоч це і не так важливо для пересічних гравців, але стане почесною подією для успішних кіберспортсменів.

Загалом, судячи з витоків, ми маємо всі підстави очікувати, що Counter-Strike 2 зазнає серйозних змін, які здатні вивести легендарний шутер на новий рівень і залучити до гри ще більше шанувальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфон CMF Phone (1) від Nothing отримає унікальний гвинтовий механізм і змінну задню панель

    Тізерне відео розкрило майбутній смартфон CMF Phone (1) від компанії Nothing, який має унікальний гвинтовий…

    26.06.2024

    Чи безпечно тримати ноутбук постійно на зарядці

    Багато людей використовують ноутбук так само, як і стаціонарний комп'ютер, тримаючи його постійно підключеним до…

    26.06.2024

    Google анонсувала неочікувану подію Pixel на 13 серпня

    Google зазвичай проводить щорічний захід з презентації смартфонів Pixel у жовтні, але цього року все…

    25.06.2024

    Випущена нова Beats Pill – перша колонка Apple з 2015 року

    Компанія Beats не випускала нові моделі колонок протягом тривалого часу - останньою була модель Pill…

    25.06.2024

    Redmi Note 14 Pro відмовиться від основної камери на 200 МП

    Очікується, що Redmi Note 14 Pro (та Pro+, але ми будемо згадувати лише Pro для…

    25.06.2024

    Apple пояснила, чому функції Apple Intelligence не підтримуються навіть на молодших моделях iPhone 15

    Функції Apple Intelligence будуть доступні лише на найновіших iPhone та iPad/Mac, що базуються на платформі…

    25.06.2024