Новини України та Світу

Складаний Apple MacBook може отримати чіп M5, 18.8-дюймовий екран та вкрай високу вартість

Share

Чутки про роботу фахівців Apple над першим мобільним пристроєм компанії зі складним екраном вже деякий час транслюються багатьма джерелами, а свіжі дані інформатора Росса Янга, опубліковані в соціальній мережі X, прояснюють розкриту раніше витік, йдеться на сайті Neowin.

Чутки про професійну роботу Apple над першим мобільним пристроєм компанії з відкидним екраном вже деякий час поширюються завдяки свіжим даним з багатьох джерел і інформатору Россу Янгу.

Згідно з повідомленням, Apple працює над складним ноутбуком MacBook, який отримає 20,25-дюймовий дисплей замість 18,76-дюймового, як очікувалося раніше.Це пов’язано з бажанням компанії знизити і без того високу вартість кінцевого продукту.

Також інформатор додав, що нова модель MacBook у складеному вигляді матиме розміри, аналогічні 13/14-дюймовим ноутбукам компанії. Крім того, є припущення, що новинка буде відрізнятися повноекранним дизайном із віртуальною клавіатурою.

Трохи раніше інформатор Мінґ-Чі Куо повідомив, що найновіший складний ноутбук компанії отримає екран без помітних складок, що вимагатиме використання дорогих компонентів, піднявши ціну нової моделі до 3500 доларів, що є дуже високим показником навіть для пристроїв Apple, враховуючи, що вартість стандартного 16 -дюймовий MacBook стартує з позначки 2500 доларів.

Передбачається, що новий комп’ютер від Apple буде оснащений чіпом наступного покоління M5, який ще не був офіційно представлений, і вийде в кінці 2025 або на початку 2026 року.

Крім того, низка джерел повідомляє, що технологічний гігант також працює над своєю першою моделлю доладного смартфона iPhone. Раніше в мережі Інтернет з’явився патент Apple, що описує шарнірний механізм, який може застосовуватися в ряді пристроїв компанії, у тому числі ноутбуках, смартфонах і так далі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Apple
  • Останні записи

    Apple створить найтонший iPhone 17 за всю історію бренду

    Компанія Apple підняла свою інженерну майстерність, представивши 11- та 13-дюймові моделі M4 iPad Pro. Ці…

    16.06.2024

    На думку експертів, Apple планує зробити iPad складним

    Еллісон Джонсон з The Verge висловлює думку, що iPad має змінити свою форму, навчившись складатися…

    16.06.2024

    Чи вистачить 8 ГБ відеопам’яті для сучасних ігор AAA-класу

    Світ комп'ютерних ігор є постійно розвиваючимся ландшафтом, де технології постійно вдосконалюються. Однак із прогресом виникає…

    16.06.2024

    Штучний інтелект в стилі ChatGPT виявлено у бета-версії HyperOS

    Xiaomi досягає значних успіхів у галузі штучного інтелекту, випустивши останню бета-версію HyperOS для Xiaomi 14,…

    16.06.2024

    Apple має намір зробити свої пристрої ще тоншими

    Після запуску iPad Pro M4, який називають найтоншим пристроєм Apple з товщиною всього 5,1 мм,…

    16.06.2024

    Розкрита ємність акумулятора Samsung Galaxy S25

    Останні звіти вказують, що Samsung Galaxy S25 може не мати значного збільшення часу автономної роботи…

    16.06.2024