Apple майже досягла позначки капіталізації в 1 трлн доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час торгів 7 травня, акції Apple досягли рекордної позначки 187.6 доларів за акцію. До капіталізації в 1 трлн доларів залишалося 55 млрд доларів, пише Cult Of Mac.

Після того як акції досягли пікової ціни, їх ціна впала до 185,16 доларів. До кінця торгового дня вартість компанії впала до 904,4 млрд доларів. Аналітики пов’язують збільшення ціни акцій з хорошою звітністю Apple і попитом, що збільшився.

Apple здивувала багатьох інвесторів, коли розповіла про успіхи в другому кварталі 2018 року. Компанія продала 52,5 млн смартфонів. У минулому кварталі Apple заробила 61,1 млрд доларів, що на 16% більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі успіхів Apple, відомий інвестор Уоррен Баффет придбав 75 млн акцій Apple . Тепер акції Apple становлять приблизно чверть його портфеля.

«Мені явно подобається Apple. Ми купили близько 5% компанії. Я б хотів володіти 100 відсотками. Ми дуже задоволені їхньою економічною діяльністю, менеджмент і то як вони думають », – сказав Баффет в інтерв’ю на телеканалі CNBC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.