5 кращих антивірусів для вашого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Оскільки смартфони стали невід’ємною частиною нашого життя, люди більше не використовують свої телефони тільки для зв’язку. Замість цього вони зберігають велику частину своєї конфіденційної інформації на своїх телефонах. Але, в цю епоху витоків даних і постійних погроз до вашої особистої інформації, чи безпечно зберігати ваші особисті дані на вашому телефоні? Ну, якщо тільки вона не захищена належним захистом.

Отже, ми вибрали список кращих безкоштовних антивірусних програм для Android, які доступні в магазині Google Play. Всі ці антивіруси, протестовані і схвалені Інститутом AV-TEST, який є незалежним інститутом IT-безпеки.

Примітка: цей список представлений не в порядку переваги, це тільки компіляція. Радимо вибрати один з них відповідно до вашої потреби.

1. Антивірус Kaspersky Mobile

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Kaspersky-чудовий додаток безпеки і одне з кращих антивірусних програм для Android. За даними АВ-тесту, він відмінно справляється з 99.9% вірусів. Він має безкоштовну версію з покупками в додатку преміум-функції і платній версії. Безкоштовна версія має ручне сканування додатків на наявність шкідливих програм і вірусів, а її преміум-функції включають в себе захист в реальному часі, захист від крадіжки, анти-фішинг і блокувальник додатків для забезпечення додаткового захисту ваших основних додатків. Також ви можете отримати доступ до всіх преміум-функцій безкоштовно протягом 30 днів.

2. Avast Mobile Security

Avast захищає безліч користувачів по всьому світу на декількох платформах. Цей антивірусний гігант має безкоштовний додаток для користувачів Android, яке має понад 100 мільйонів завантажень в Play Маркет. Антивірусне ядро ​​одним натисканням сканує всі небезпечні або заражені програми та трояни і забезпечує повний захист від шпигунських програм і вірусів. Він має деякі покупки в додатку, за допомогою яких ви можете видалити рекламу і отримати доступ до об’єкта блокування додатків, а також деякі інші додаткові функції, такі як безпека SIM карти, пастка камери і т. д.

Проте, сама безкоштовна версія інтегрує деякі додаткові функції, такі як Call blocker, Anti-theft, Power saver, RAM booster, Junk Cleaner, Firewall для кореневого пристрою Android, Web shield, Wi-Fi scanner і Photo vault, який дозволяє захистити ваші особисті фотографії за допомогою PIN-коду. З усіма цими фантастичними функціями, Avast Mobile security є гідним претендентом на кращий безкоштовний антивірус для Android.

3. Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free є потужним антивірусним інструментом, який забезпечує захист від всіх основних загроз Android. Це один з найлегших антивірусних програм, який використовує технологію сканування в хмарі, що призводить до надшвидкої здатності сканування. Він не уповільнює пристрій і не розряджає батарею. Додаток також пропонує захист в режимі реального часу і сканування додатків.

Bitdefender також має платну версію (Bitdefender Mobile Security & Antivirus), яка дає вам 14 днів безкоштовної пробної версії. Щоб отримати доступ до більш просунутих функцій Bitdefender, таким як сканер шкідливих програм, конфіденційність облікового запису, веб-безпеку, захист від крадіжки і блокувальник додатків, ви можете спробувати платну версію.

4. Norton Security & Antivirus

Остання Версія Norton antivirus software пропонує вражаючі функції безпеки Android навіть у безкоштовній версії. Додаток в основному забезпечує 100% швидкість виявлення і видаляє шкідливі програми, шпигунські програми або віруси Android, які можуть уповільнити ваш пристрій. Він може викликати тривогу, щоб знайти відсутню пристрій, заблокувати свій пристрій, щоб запобігти крадіжці даних, або блокувати небажані дзвінки та SMS. 

Також є окремі автономні програми, такі як applocker і менеджер паролів, які доступні безкоштовно в Play Маркеті. Розширені преміум-функції доступні протягом 30 днів безкоштовно. В цілому, Norton Security, безсумнівно, є одним з найбільш надійних і кращих антивірусів для Android.

5. Sophos Mobile Security

Sophos є колишнім переможцем AV – Test awards. Це відмінний безкоштовний додаток безпеки, який не нагромаджено рекламою. На додаток до належного захисту від шкідливих програм, у вас також буде доступ до захисту від втрати і крадіжки, веб-фільтрації, яка блокує незаконні сайти, радник з безпеки, який дає вам поради про те, як поліпшити безпеку пристрою, блокувальник дзвінків, аутентифікатор і т.д. Він також може сканувати шкідливі URL-адреси і налаштовувати безпечне з’єднання Wi-Fi, щоб попередити вас про небезпечному шифруванні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.