Інтернет

Фільм “Вбивці квіткової повні” від Apple став хітом у кінотеатрах

Share

Напередодні дебюту на Apple TV+ кінотеатральний реліз фільму Мартіна Скорсезе “Вбивці квіткової повні” посів друге місце в чарті касових зборів вихідного дня.

“Вбивці квіткової повні” – довгоочікуваний фільм Apple, знятий Мартіном Скорсезе та Еріком Ротом. Це 206-хвилинний фільм, що драматизує справжню історію корінного американського народу, який розбагатів після того, як на його землях було виявлено нафту.

Однак “багатство цих корінних американців одразу ж привабило білих інтервентів, – ідеться в синопсисі фільму, – які маніпулювали, вимагали та крали стільки грошей, скільки могли, а потім вдалися до вбивств”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після низки прем’єр по всьому світу, на показі фільму в Каннах побував Тім Кук. За повідомленням видання Variety, касові збори фільму в США становили $23 млн. Фільм було показано в 3628 кінотеатрах США, а в міжнародному прокаті він заробив ще $21 млн. у 63 країнах.

Це найкращий показник касових зборів фільму Скорсезе з моменту виходу в прокат “Острова проклятих” у 2010 році. Кінокомпанія CinemaScore поставила фільму оцінку A-, а на сайті Rotten Tomatoes його сумарна оцінка критиків становить 92%.

Однак для такої дорогої постановки $23 млн. зазвичай вважаються дуже низькою сумою.

Однак у випадку з “Вбивці квіткової повні” кінотеатральний реліз розглядається як старт для дебюту фільму на Apple TV+. Variety зазначає, що без Apple фільм узагалі не був би знятий, оскільки стримінгова платформа втрутилася в процес зйомок, коли Paramount уже збиралася відмовитися від проекту.

Примітно, що через страйк акторів, що триває, фільм не супроводжувався промоушеном з боку виконавців, включно з Робертом Де Ніро і Леонардо Ді Капріо.

Фільм “Вбивці квіткової повні” залишається в загальному прокаті в кінотеатрах. Дата дебюту на Apple TV+ поки не називається. Імовірно, реліз призначено на 4 грудня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Apple
  • Останні записи

    Опубліковано зображення першого ноутбука на Snapdragon X Plus

    У мережі з'явилися якісні зображення ноутбука Lenovo IdeaPad Slim 5, побудованого на базі процесора Qualcomm…

    13.05.2024

    Що відомо про iPhone 16 Pro: характеристики, ціна, дата виходу

    Численні інсайди вказують на те, що в цьому поколінні найочікуваніший флагман отримає новий дизайн, збільшений…

    13.05.2024

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024

    У мережу злили якісні фото новенького HONOR 200 Pro

    Хоча HONOR 200 Lite вже офіційно представлений, ми також очікуємо на появу ще як мінімум…

    13.05.2024

    Космічну “Руку Бога” показали на фантастичному фото

    Нове зображення одержано камерою темної енергії (DECam), встановленою на телескопі Бланко в Чилі. На кадрі…

    13.05.2024